Shop

Lejla

49

Kualitet i lartë, bluzë me mëngë zhapone, me një rrip në bel dhe me jakë të mbyllur.

Pastro
SKU: HDC0000081 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: 50% Koton; 47% Viskoz; 3% Polyaminde

Informacion shtesë
Masa

, , , , , , , , ,

Ngjyra

, , ,