Shop

Tanya

49

Kualitet i lartë, pantallon i shkurtër i lirshëm dhe i gjerë, me bel të lartë dhe me xhepa anësor.

Pastro
SKU: HDC0000002 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Lino

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Color