Shop

Mirela

69

 Kualitet i lartë, fustanë i gjatë me mëngë flutur dhe me kurriz të hapur me lidhëse fjongo. Shumëtërheqës dhe vajzëror.

Pastro
SKU: HDC0000021 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton, Saten

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra

,