Shop

Irina Dress

69

Kualitet i lartë, fustan i ngushtë dhe i gjatë, materil dysh dhe i trash ku ka efekt mbledhes në trup. Elastik dhe të përqafon format duke të fshehur problematikat e trupit.

Pastro
SKU: HDC0000015 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Material Scuba, 92% polester, 8% Spandex (material elastik)

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra

, , ,