Shop

Lenina Dress

45

Fustan veror i gjatë dhe i lirshëm me rripa. Komod dhe i freskët për stinën e verës.

Pastro
SKU: HDC0000010 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton puplin

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra

,