Shop

Adeline Dress

69

Kualitet i lartë, fustan i derdhur me jakë ‘V’ dhe me fund të lirshëm,dhe me fruda në fund, që e bën më elegant.

Pastro
SKU: HDC0000003 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Shifon

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra

,