Shop

Lida

120

Kualitet i lartë, syze dielli ”cat eye”, stil retro, të dizenjuara me kristale të shndritshme . Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000019 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Kristale

 

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra