Shop

Coral

45

Kualitet i lartë, cantë plazhi , me zinxhirë në mes, tërheqëse dhe komode për në plazh.

Pastro
SKU: HDAC0000011 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Koton

 

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra