Shop

Ina

120

Kualitet i lartë, syze dielli me gura të shndritshëm dhe shumë ngjyrësh, me 3 trëndafila të bardhë të dizenjuara në to. Shumë tërheqëse, shik dhe të vecanta.

Pastro
SKU: HDAC0000016 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Gura

 

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra