Shop

Adelin

120

Kualitet i lartë, syze dielli të dizenjuara me bizhuteri, motive fluturash dhe lulesh. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000022 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Bizhuteri

 

Informacion shtesë
Masa

Color