Shop

Eda

39

Kualitet i lartë, cantë plazhi , me zinxhirë në mes, tërheqëse dhe komode për në plazh.

Pastro
SKU: HDAC0000014 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Koton, Kashtore

 

Informacion shtesë
Masa

Color

,