Shop

Iris

120

Kualitet i lartë, syze dielli ”cat eye”, stil retro, të dizenjuara me gura të shndritshëm. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000020 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Gura

 

Informacion shtesë
Masa

Color

,