Shop

Eneda

120

Kualitet i lartë, syze dielli të dizenjuara me bizhuteri, motive lulesh dhe perla. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000024 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Bizhuteri , perla

Informacion shtesë
Masa

Color