Shop

Melisa

120

Kualitet i lartë, syze dielli të dizenjuara me bizhuteri kristali. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000015 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Kristal

 

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra