Shop

Basile

69

Kualitet i lartë, cantë plazhi , me zinxhirë në mes dhe rrip anësor, tërheqëse dhe komode për në plazh.

Pastro
SKU: HDAC0000010 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Koton

 

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra