Shop

Ilva

45

Kualitet i lartë, cantë plazhi , me zinxhirë në mes dhe rrip anësor, tërheqëse dhe komode për në plazh.

Pastro
SKU: HDAC0000012 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Koton

 

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra