Shop

Xhejni Dress

360

Kualitet i lartë, fustan i gjatë deri tek kyci, me mënge flutur dhe me jake rrumbullake. Me patterna me pika dhe me lule të bardha.

Pastro
SKU: HDRC0000005 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton, Polester, Fibra sintetike

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra