Shop

Sakura

105

Kualitet i lartë, xhakete e punuar me dore me detaje lulesh, e inspiruar nga traditat më të vjetra kineze, tërheqëse dhe unike.

Pastro
SKU: HDRC0000019 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Mëndafsh

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Ngjyra