Shop

Lauren

220

Kualitet i lartë, fustan i punuar me dore me detaje të inspiruar nga traditat më të vjetra japoneze,, tërheqëse dhe unike.

Pastro
SKU: HDRC0000021 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Velvet polester

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Ngjyra