Shop

Isabela Set

108

Kualitet i lartë, set me bluzë me mëngë të shkurtra dhe fund të gjatë me material rrjete dhe me astar , me xhepa në të dyja anët tek fundi.

Pastro
SKU: HDRC0000002 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton 50%,, Polister 50%

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra

, ,