Shop

Brikena Dress

280

Kualitet i lartë, fustan poshtë gjurit, me jakë të mbyllur me kopsa dhe me pattern me lule.

Pastro
SKU: HDRC0000028 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton, Polester, Fibra sintetike

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra