Shop

Zheni

120

Kualitet i lartë, xhaketë tutë me 2 xhepa anësor dhe me vija, shume terheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDC0000033 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Tutë koton

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Color