Shop

Nova Set

55

Kualitet i lartë, Set bluzë dhe fund ,me jakë të hapur me lidhëse në të dyja produktet. Lidhëset janë të vendosura në qendër të bluzës dhe fundit, që janë të rregullueshme . Bluza është me mëngë trecerekshe dhe shumë praktike.

Pastro
SKU: HDC0000006 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton : Tutë

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra

,