Shop

Suzana

280

Kualitet i lartë, pallto dimërore e gjatë dhe me xhepa anësor. Klas dhe tërheqëse, me astar të kuq.

Pastro
SKU: HDC0000028 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Woll

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Ngjyra