Shop

Nevila

240

Kualitet i lartë, pelerinë e leshtë, e gjatë me thekë në fund dhe me rrip në mes, shumë komode dhe e ngrohtë.

Pastro
SKU: HDC0000054 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: e leshtë

 

Informacion shtesë
Masa

, , , , ,

Ngjyra