Shop

Bora

280

Kualitet i lartë, pallto dimërore e gjatë me jake V dhe me xhepa anësor. Klas dhe tërheqëse.

Pastro
SKU: HDC0000030 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Woll

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Ngjyra