Shop

Xhorxhia

69

Kualitet i lartë, pantallon trecereksh i lirshëm dhe i gjerë, me lidhëse në bel.

Pastro
SKU: HDC0000020 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Lino

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra