Shop

Sofia Set

118

Kualitet i lartë, set fund dhe bluzë e lirshme. Bluza është me jakë rrumbullake, fundi me bel të lartë me dy xhepa anash, gjatësia poshtë gjurit.

Pastro
SKU: HDC0000007 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Pëlhurë pambuku, elastike, material scuba

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra