Shop

Simona

49

Kualitet i lartë, fustan poshtë gjurit, me jakë rrumbullake dhe me mëngë zhapone.

Pastro
SKU: HDC0000073 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton

 

Informacion shtesë
Masa

, , , , , , , , ,

Color