Shop

Monika

89

Kualitet i lartë, fustan i gjatë linoje, shumë në mode dhe tërheqës.

Pastro
SKU: HDC0000051 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Lino, Koton

 

Informacion shtesë
Masa

, , , , ,

Ngjyra

,