Shop

Erida

69

Kualitet i lartë, fustan i gjatë, mbas trupit,  sensual dhe femëror.

Pastro
SKU: HDC0000059 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Poliester

 

Informacion shtesë
Masa

, , , , ,

Ngjyra

,