Shop

Selda

49

Kualitet i lartë, kanatjere klasi me rripa dhe me një detaj temine në mes.

Pastro
SKU: HDC0000082 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Poliester

Informacion shtesë
Masa

, , , , , , , , ,

Ngjyra

,