Shop

Amar

120

Kualitet i lartë, vathë në formë kryqi, të dizenjuara me bizhuteri, motive trëndafili dhe lulesh. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000029 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Bizhuteri

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra