Shop

Hera

180

Kualitet i lartë, rreth flokësh i dizenjuar me bizhuteri kristali, gura të shndritshëm dhe perla . Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000026 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Kristale, Gura të Shndritshëm, Perla

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra