Shop

Lute

40

Kualitet i lartë, bizhuteri që vendoset në pallto ose në veshjet tuaja për ti kompeltuar dhe për ti dhënë një pamje klas.

Pastro
SKU: HDAC0000036 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Bizhuteri, perla

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra