Shop

Daisy Dress

44

 Kualitet i lartë, Set me kanatjere dhe fund të gjatë i dizenjuar me flutura.

Pastro
SKU: HDEVA0000008 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton dhe Tafta

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra