Shop

Mina

240

Kualitet i lartë, xhakete e punuar me dore me detaje lulesh, tërheqëse dhe unike.

Pastro
SKU: HDRC0000018 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Polester

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Ngjyra