Shop

Argita

380

Kualitet i lartë, pallto dimërore, punim me dorë, e gjatë dhe me xhepa anësor. Klas dhe tërheqëse.

Pastro
SKU: HDRC0000017 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Woll

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Color