Shop

Xhulia Dress

280

Kualitet i lartë, fustan i gjatë i derdhur me jave v dhe me fruda rreth qafës. Shumë elegant dhe i vecantë.

Pastro
SKU: HDRC0000003 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Polester, Shifon, Fibra sintetike

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra