Shop

Nada

260

Kualitet i lartë, xhaketë dimërore me motive të lëkurë së gjarprit, , moderne dhe shik.

Pastro
SKU: HDC0000045 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: 90% polyester, 10% polyurethane

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Ngjyra