Shop

Arjeta

50

Kualitet i lartë, fund-pantallon i gjatë i lirshëm dhe i gjerë dhe me bel të lartë.

Pastro
SKU: HDC0000060 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Poliester

 

Informacion shtesë
Masa

, , , , ,

Ngjyra