Shop

Vesa

120

Kualitet i lartë, pellush dimërore i gjatë me jake V dhe me xhepa anësor. Shumë komod dhe tërheqës.

Pastro
SKU: HDC0000042 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Pellush, polester

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Ngjyra