Shop

Isida

390

Kualitet i lartë, pallto shkurtër dimërore, me pellush, shumë e ngrohtë dhe e vecantë.

Pastro
SKU: HDC0000047 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: 97% polyester, 3% elastan, pellush

 

Informacion shtesë
Masa

, , , , ,

Ngjyra