Shop

Odeta

50

Kualitet i lartë, fustan tutë, over size me motivin e një vajze, i lirshëm dhe shumë komod.

Pastro
SKU: HDC0000035 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Ngjyra