Shop

Drita

35

Kualitet i lartë, fustan sipër gjurit, me mëngë të shkurtra , i lirshëm, shumë në mode dhe tërheqës.

Pastro
SKU: HDC0000066 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton

 

Informacion shtesë
Masa

, , , , ,

Ngjyra