Shop

Ajla

89

Kualitet i lartë, fustan poshtë gjurit, me mënge trecerekshe dhe jakë v.

Pastro
SKU: HDC0000071 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Poliester

 

Informacion shtesë
Masa

, , , , , , , , , , , ,

Color