Shop

Eri

120

Kualitet i lartë, vathë klasi, të dizenjuara me bizhuteri dhe me një motiv zogu. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000033 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Bizhuteri

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra