Shop

Dolce

120

Kualitet i lartë, vathë klasi, të dizenjuara me gura të shndritshëm dhe me nje motiv trëndafili. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000028 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Gura të shndritshëm

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra