Shop

Alea

120

Kualitet i lartë, vathë klasi, në formë oficeri mbretërorë, të dizenjuara me bizhuteri dhe dy motive luleje. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000034 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Bizhuteri

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra