Shop

Dajana

40

Kualitet i lartë, unazë e dizenjuar me një kristal emeraldi dhe me perla rreth saj. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000031 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Kristale, Perla

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra